Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal

Consideram asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal un angajament fundamental TOR, prin urmare vom dedica toate resursele si eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastra in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 ("Regulamentul general privind protectia datelor" sau "GDPR"), precum si cu orice alta legislatie aplicabila.

Intrucat unul dintre principiile esentiale ale acestui cadrul legal il reprezinta transparenta, am pregatit aceast document prin care dorim sa va informam despre modul in care colectam, utilizam, transferam si protejam datele dvs. cu caracter personal atunci cand interactionati cu noi in legatura cu produsele si serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru web.

Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe website-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Confidentialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

Cine suntem si cum ne puteti contacta

TOR-online.ro este detinut de SC TOR SRL., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in judetul Neamt, localitatea Piatra-Neamt, Str. Al. Lapusneanu nr.29, cu numar de ordine in Registrul Comertului J27/25/1995, cod unic de inregistrare fiscala RO6944148.

Contactarea responsabilului TOR-online cu protectia datelor se face la adresa de e-mail tor.emagazin@gmail.com sau prin posta sau curier la adresa B-dul Traian Nr. 13, Bloc A2 Parter, Piatra-Neamt, cu mentiunea: in atentia Responsabilului TOR-online cu protectia datelor.

Ce categorii de date cu caracter personal prelucram

La crearea unui cont sau la plasarea unei comenzi, datele colectate cuprind: Adresa email, Nume si Prenume, Telefon, CNP, CI, adresa IP, module Cookie (Politica cookies)

Care sunt scopurile si temeiurile prelucrarii

Vom utiliza datele dvs cu caracter personal in urmatoarele scopuri:
  1. Pentru prestarea serviciilor TOR-online in beneficiul dvs

    Acest scop general poate include, dupa caz, urmatoarele:

    • Crearea si administrarea contului in cadrul magazinului tor-online.ro
    • Prelucrarea comenzilor: preluare, validare, expediere, facturare, solutionare probleme
    • Returnarea produselor conform prevederilor legale
    • Rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale

    Prelucrarea datelor dvs pentru aceste scopuri este in cele mai multe cazuri necesara pentru incheierea si executarea unui contract intre TOR-online.ro si dvs. De asemenea, anumite prelucrari conexe acestor scopuri sunt impuse de legislatia aplicabila, inclusiv legislatia fiscala si contabila.

  2. Pentru apararea intereselor noastre legitime

    Pot exista situatii in care vom folosi sau transmite informatii pentru a ne proteja drepturile si activitatea comerciala. Aceste pot include:

    • Masuri de protectie a site-ului web si a utilizatorilor TOR-online.ro fata de atacuri cibernetice
    • Masuri de prevenire si detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informatii catre autoritatile publice competente
    • Masuri de gestionare a diverselor altor riscuri.

    Temeiul general al acestor tipuri de prelucrari este interesul nostru legitim de a ne apara activitatea comerciala, fiind inteles ca ne asiguram ca toate masurile pe care le luam garanteaza un echilibru intre interesele noastre si drepturile si libertatile dvs fundamentale.

    De asemenea, in anumite cazuri ne intemeiem prelucrarea pe dispozitii legale cum ar fi obligatia de a asigura paza bunurilor si valorilor prevazuta de legislatia aplicabila in aceasta materie.

Cat timp pastram datele dvs cu caracter personal

Ca regula generala, vom stoca datele dvs cu caracter personal cat timp aveti un cont in pe site-ul TOR-online.ro. Puteti sa ne solicitati oricand stergerea anumitor informatii sau inchiderea contului, si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior inchiderii contului, in situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun.

Daca nu aveti un cont pe TOR-online.ro, regula generala este pastrarea informatiilor legate de comenzile efectuate pentru o perioada de (4) ani de la momentul finalizarii comenzii. Similar cu situatia anterioara, este posibil sa pastram anumite date si ulterior expirarii acestei perioade, in conformitate cu legislatia aplicabila sau cu interesele noastre legitime.

Cui transmitem datele dvs cu caracter personal

Dupa caz, putem transmite anumite date cu caracter personal ale dvs urmatoarelor categorii de destinatari:

  • furnizorilor de servicii de curierat: pentru livrarea marfurilor
  • furnizorilor de servicii de plata/bancare: pentru efectuarea de plati

In cazul in care ne revine o obligatie legala, sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice.

In ce tari transferam datele dvs cu caracter personal

In prezent, stocam si prelucram datele dvs cu caracter personal numai pe teritoriul Romaniei.

Cum protejam securitatea datelor dvs cu caracter personal

Pastram datele dvs cu caracter personal pe servere securizate; ne angajam sa asiguram securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

Nu putem fi responsabili pentru vulnerabilitatile altor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

Ce drepturi aveti

Regulamentul general privind protectia datelor va recunoaste o serie drepturi in legatura cu datele dvs. cu caracter personal. Puteti solicita accesul la datele dvs., corectarea oricaror greseli din fisierele noastre si/sau va puteti opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, va puteti exercita dreptul de a va plange autoritatii de supraveghere competente sau de a va adresa justitiei. Dupa caz, puteti beneficia si de dreptul de a solicita stergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor dvs. si dreptul la portabilitatea datelor.

Pentru a va putea exercita drepturile, ne puteti contacta folosind detaliile de contact expuse mai sus.

Dreptul la Acces

Puteti solicita:

  • sa confirmam daca va prelucram datele cu caracter personal
  • sa va punem la dispozitie o copie a acestor date
  • sa va oferim alte informatii despre datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, la ce le folosim, cui i le divulgam, daca le transferam in strainatate si cum le protejam, cat timp le pastram, ce drepturi aveti, cum puteti face o plangere, de unde am obtinut datele dvs., in masura in care informatiile nu v-au fost deja furnizate prin aceasta informare

Dreptul la Corectare

Ne puteti cere sa rectificam sau sa completam datele dvs cu caracter personal inexacte sau incomplete. Este posibil sa incercam sa verificam exactitatea datelor inainte de rectificarea acestora.

Dreptul la Restrictionarea prelucrarii datelor

Ne puteti cere sa restrictionam prelucrarea datelor cu caracter personal, dar numai in cazul in care:

  • acuratetea lor este contestata pentru a ne permite sa verificam acuratetea acestora
  • prelucrarea este ilegala, dar nu doriti ca datele sa fie sterse
  • acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar dvs aveti nevoie de ele pentru a constata, a exercita sau a apara un drept in instanta
  • v-ati exercitat dreptul de a va opune, iar verificarea daca drepturile noastre prevaleaza este in desfasurare

Dreptul la Stergerea datelor

Ne puteti cere sa va stergem datele cu caracter personal, dar numai in cazul in care:

  • acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate
  • v-ati retras consimtamantul (in cazul in care prelucrarea datelor se baza pe consimtamant)
  • dati curs unui drept legal de a va opune
  • acestea au fost prelucrate ilegal
  • ne revine o obligatie legala in acest sens

Nu avem obligatia de a ne conforma solicitarii dvs. de stergere a datelor dvs. cu caracter personal in cazul in care prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesara:

  • pentru respectarea unei obligatii legale
  • pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta

Exista anumite alte circumstante in care nu suntem obligati sa respectam solicitarea dvs. de stergere a datelor, desi acestea doua sunt cele mai probabile circumstante in care v-am putea refuza aceasta solicitare.

Dreptul la Opozitie

Va puteti opune in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care va aflati, prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal in temeiul interesului nostru legitim, in cazul in care considerati ca drepturile si libertatile dvs. fundamentale prevaleaza fata de acest interes.

De asemenea, va puteti opune oricand prelucrarii datelor dvs in scop de marketing direct (inclusiv crearea de profiluri), fara a invoca vreun motiv, caz in care vom inceta in cel mai scurt timp posibil aceasta prelucrare.

Dreptul la Transferul datelor

Ne puteti cere sa va furnizam datele cu caracter personal intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat, sau puteti solicita ca acesta sa fie „portat” direct catre un alt operator de date, dar in fiecare caz numai daca:

  • prelucrarea se bazeaza pe consimtamantul dvs. sau pe incheierea sau executarea unui contract cu dvs; si
  • prelucrarea se face prin mijloace automate

Nu este necesara nicio taxa in mod obisnuit: nu va trebui sa platiti o taxa pentru accesarea datelor dvs. personale sau pentru exercitarea oricaruia din celelalte drepturi. Cu toate acestea, este posibil sa percepem o taxa rezonabila daca solicitarea dvs. este vadit neintemeiata, repetata sau excesiva. In mod alternativ, este posibil sa refuzam sa respectam solicitarea dvs. in aceste circumstante.

Termen limita de raspuns: Incercam sa raspundem tuturor solicitarilor legitime in decurs de o luna. Ocazional, poate dura mai mult de o luna daca solicitarea dvs. este deosebit de complexa sau ati facut mai multe solicitari. In acest caz, va vom anunta si va vom tine la curent.

Plangeri

Aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. In Romania, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmatoarele:

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania
Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212
E-mail: anspdcp@dataprotection.ro
www.dataprotection.ro

Fara a va afecta dreptul dvs de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil, si vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.

Reamintim faptul ca puteti contacta in orice moment Responsabilul TOR-online cu protectia datelor la adresa de e-mail tor.emagazin@gmail.com sau prin posta sau curier la adresa B-dul Traian Nr. 13, Bloc A2 Parter, Piatra-Neamt, cu mentiunea: in atentia Responsabilului TOR-online cu protectia datelor.

Sarma de Bobinaj Cupru Emailat Diametru  0.2 mm pe Rola  250gr - 888m

Termostat  80*C NC 16A 250Vac Bimetalic BTL080HTOM

Geanta tip Valiza Metalica 460x340x160mm compartimentata pentru Scule - Unelte EWAC44/TM

Potentiometru Rotativ   5Kohm 50mW Logaritmic Stereo cu Ax Randalinat R16110GA-5KOhm

Panou LED * FLORARIE *

Colier Metalic   38-50mm pentru Furtun MK-OB3850

Cablu HDMI Tata - HDMI Tata  1.0m

Statie de Lipire cu Procesor 28012/GB

Modul Ridicator de Tensiune Step-Up Convertor 12-60V la 12-80V 300Wmax DC5457/TC

Cutie din Aluminiu BOXMET371 - 48x148x175mm

Banda LED Alb Rece SMD3528 cu Silicon SKU-2031 la Rola 5m

Difuzor Subwoofer  8 inch Sal SBX2030/BK - 120W 8ohm

Caseta Mini DV SONY 60 Min

Difuzoare  6.5 inch Peiying PY-AQ653C - 120W 4ohm - set 2 bucati

Carcasa Cheie cu Telecomanda Tip Briceag cu 3 Butoane pentru Volvo CC252/GB

Burghiu 22 x 400mm SDS Plus S4 pentru Beton, Granit - Proline 72240

Distantier Izolator SM801 din Plastic Autoblocant pe gaura 3.2mm - set 20 bucati

Rama Adaptoare 2 DIN 40.152.6 Satin-stone pentru Opel

Comutator Limitator  50mm Z15GW1318

Tarozi HSS M10 Proline 67030 - set 3 bucati

ANPC - www.anpc.gov.ro

© TOR 2010-2019
Data ultimei modificări: 18.09.2019