Efectuarea unei comenzi de pe site-ul www.tor-online.ro reprezinta SI acordul dumneavoastra de a respecta termenii si conditiile de mai jos:

 1. Informatiile furnizate de catre SC TOR SRL sunt folosite numai pentru efectuarea comenzilor.
 2. Conform legilor, SC TOR SRL nu furnizeaza datele dumneavoastra personale nimanui, nu incurajeaza spam-ul si nu face publice datele furnizate de clienti fara acordul explicit al acestora !
 3. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de mail furnizata.
 4. Produsele comercializate prin intermediul www.tor-online.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului, iar in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie. De asemenea, atat pretul cat si specificatiile tehnice nu reprezinta niciun fel de obligatie contractuala, si pot fi schimbate fara o notificare in prealabil.
  Fotografiile produselor au caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv ! Diferentele de aspect nu modifica principalele caracteristici functionale ale marfurilor prezentate.
 5. Produsele cu status "la comanda" pot suferi modificari de pret si disponibilitate fara notificare prealabila. Marfurile cu mentiunea "la comanda" vor putea fi livrate numai dupa confirmare separata, pe e-mail, a pretului curent si a disponibilitatii.
 6. Garantia se solutioneaza la sediu SC. TOR SRL. prezentat in pagina de contact de catre SC. TOR SRL., prin repararea sau inlocuirea produsului defect. Plata transportului pentru produsele trimise in vederea solutionarii garantiei (tur-retur) se va face astfel : de la client catre SC. TOR SRL., plata va fi suportata de client, iar de la SC. TOR SRL. catre client, plata va fi suportata de noi.
 7. Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Acestea se returneaza in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate in termen de 14 zile de la primire fara penalizari si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Marfa va fi insotita de o copie a facturii. SC. TOR SRL. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Returul banilor se face prin Mandat postal sau Transfer bancar. Valoarea sumei inapoiate poate fi egala cu valoarea facturii, dar poate diferi in cazul deteriorarii marfii sau lipsei subansamblurilor accesorii. In cazul in care doriti sa faceti retur, este obligatorie anuntarea noastra in prealabil prin mail SI la unul din numerele telefonice afisate. Pt. coletul cu marfa de retur, clientul va solicita transportatorului optiunea "Deschidere colet la livrare" pentru a se putea constata integritatea, nedeteriorarea si totalitatea marfii returnate la sediul SC TOR SRL. Altfel, coletul NU va fi receptionat, se va refuza primirea. Nu se accepta pentru returnare produsele care au suferit modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.
  In conditii speciale si la latitudinea noastra, in urma unei intelegeri prestabilite, putem returna persoanelor juridice strict contravaloarea marfii achizitionate.
 8. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu O.G. 21/1992 si H.G. 394/1995. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul, impreuna cu accesoriile aferente, copiile de pe factura fiscala si certificatul de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.
 9. Produsele care prezinta defecte fizice precum lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor, virusari, rescrieri gresite de BIOS etc. precum si produsele la a caror instalare s-au folosit incorect programele de instalare sau au fost utilizate alte drivere ori programe decat cele originale nu fac obiectul garantiei.
 10. SC. TOR SRL. nu isi asuma raspunderea pentru pierderile de date cauzate de eventualele defectiuni sau in perioada care echipamentul se afla la sediul firmei noastre.
 11. In cazul solicitarii nejustificate de acordare a garantiei ne rezervam dreptul de a cere beneficiarului contravaloarea manoperei de investigare a produsului reclamat ca fiind defect (10 EUR fara TVA / ora, la cursul B.N.R. din ziua investigarii).

PIERDEREA GARANTIEI

 1. Garantia nu se acorda produselor care nu au etichetate de identificare sau sigiliile de garantie, atat ale furnizorilor cat si ale producatorului intacte.
 2. Garantia acopera numai acele defecte care apar în exploatarea normala a produsului si nu se aplica pentru defecte cauzate de:
  • exploatarea neglijenta, neconforma cu instructiiunile de utilizare, schimbarea parametrilor în scopul depasirii performantelor standard (overclock);
  • interventii neautorizate de catre producator în echipamente, transportului sau instalarii improprii;
  • defectiuni datorate aplicatiilor software ale clientului, insecte, lichide în interiorul produselor, unitati optice cu medii de stocare sparte in interior;
  • socuri electrice, alimentarea la alte tensiuni si frecvente decat cele specificate de producator, datorita lipsei impamantarii ori fluctuatiilor de tensiune peste limitele admise;
  • daune rezultate din accidente, traznet, inundatie,foc sau alte fenomene naturale ce nu pot fi controlate, pastrarea in conditii improprii, grad ridicat de impuritati si/sau umiditate excesiva în încaperea de lucru, produselor destinate utilizarii in spatii inchise (Indoor) care au fost folosite in spatii deschise (Outdoor).
 3. De asemenea, nu se va acorda garantie produselor care prezinta defecte mecanice vadite (conectori sparti,pini rupti,trasee taiate,pastile de siliciu ciobite,etc.).Produsele care reprezinta componente electronice integrate de putere mica explodate nu vor beneficia de garantie; pentru a evita astfel de situatii recomandam folosirea unor dispozitive de stabilizare a tensiunii de alimentare. Uzura normala mecanica a produselor nu face obiectul garantiei. Bateriile si incarcatoarele, fiind consumabile, beneficiaza de o garantie limitata (6-12 luni in functie de producator).
 4. Nu se considera defecte hard disk-urile (HDD) la care numarul blocurilor defecte (bad-uri) reprezinta mai putin de 0.5% din capacitatea de hard disk-ului, prin urmare nu se acorda garantie. Exceptiile fac situatiile in care blocurile defecte sunt in zona de boot, caz in care se acorda garantie.
 5. Se considera defecte ecranele LCD care au cel putin de 3 (trei) pixeli aprinsi, 3 (trei) pixeli aprinsi sau un total de 5 (cinci) pixeli nefunctionali.
 6. Nu se acorda garantie imprimantelor in care s-au folosit alte consumabile decat cele originale sau daca acestea au fost reincarcate.Imprimantele se vor prezenta la garantie numai cu cartuse neconsumate montate pe acestea.Capetele de imprimare sunt materiale consumabile, ca atare, ele nu beneficiaza de garantie.
 7. Produsele software preinstalate nu fac obiectul acestui certificat de garantie. Societatea nu este raspunzatoare pentru eventualele pierderi de soft ce ar putea intervenii în cazul reparatiei echipamentelor, sarcina salvarii datelor fiind responsabilitatea exclusiva a clientului.
 8. Conditiile de garantie se acorda in conformitate cu legile romane in vigoare si nu ignora sau restrictioneaza drepturile legale ale consumatorului, asa cum sunt prevazute de O.G. 21/1992, Legea 296/2004 si Legea 449/2003. Durata medie de utilizare a produselor in regim normal este de 5 ani. În timpul perioadei de garantie producatorul îsi rezerva dreptul de a repara sau înlocui subansamblul care se dovedeste defect. Lipsa unuia dintre urmatoarele acte anuleaza obligatia SC. TOR SRL. de a asigura garantia, clientii sunt rugati sa prezinte produsul insotit de copie dupa factura fiscala si certificatul de garantie in original.
 9. La prezentarea produsului pentru acordarea garantiei, acesta trebuie sa fie insotit de ambalajul si accesoriile originale. Daca produsul nu mai poate fi reparat sau inlocuit din contravaloarea ce trebuie returnata consumatorului se va scadea contravaloarea accesoriilor lipsa si/sau a ambalajului original.
 10. In cazul solicitarii nejustificate de acordare a garantiei (datorate convingerii eronate ca ar exista un defect) sau aparitiei unor evenimente nedorite de origine software (virusi, conflicte de driver, etc), va fi perceputa o taxa de investigare de 10 euro + TVA la cursul BNR pentru componente si 15 euro + TVA la cursul BNR pentru sisteme. Societatea nu raspunde de eventualele probleme de compatibilitate cu produsele achizitionate de la alte firme. De asemenea, nu ne asumam nici o raspundere pentru subansamblele care sunt folosite pe sisteme ce nu indeplinesc specificatii tehnice cerute de producatorul respectiv.
 11. Departamentul tehnic va efectua operatiunile de service într-un termen rezonabil de la receptia echipamentelor, in conformitate cu legile in vigoare. In cazul in care produsul receptionat in service nu poate fi reparat si un produs inlocuitor nu se gaseste pe stoc sau durata de nefunctionare din cauza deficientelor aparute în termenul de garantie depaseste 10% din termenul de garantie clientul poate opta pentru restituirea contravalorii actualizata a produsului respectiv sau achitarea unei diferente de pret de la valoarea actualizata pana la un produs similar imediat superior. Valoarea actualizata este valoarea la care se regaseste produsul in oferta curenta a operatorului economic sau daca produsul nu mai este inclus in oferta, valoarea pe piata pentru produse sau servicii de acelasi fel in momentul restituirii. Restituirea contravalorii actualizate a produsului se va face la cererea consumatorului si în cazul unor defectiuni repetate si constatate (cel putin 3 defecte în prima jumatate a perioadei de garantie) si în cazul defectarii produsului care a fost deja înlocuit.
 12. Daca se trec mai mult de 90 de zile din momentul instiintarii beneficiarului pentru ridicarea produselor din garantie acestea devin proprietatea SC. TOR SRL..
 13. Indiferent de modalitatea de livrare cumparatorul are obligatia de a verifica existenta tuturor actelor aferente tranzactiei, lipsa acestora generand neacordarea garantiei. Orice neconcordanta existenta intre marfa primita si actele de vanzare-cumparare cu care a fost livrata aceasta trebuie semnalata in scris in termen de 48 de ore de la receptia marfii pe adresa Email contact. Neconcordantele nesemnalizate in cadrul termenului sau metodelor stabilite nu vor fi luate in considerare. Livrarea produselor de catre angajatii SC. TOR TOR. nu cade sub incidenta Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta. SC. TOR SRL. nu este responsabila pentru problemele generate de serviciile unor terte firme de curierat, in cazul in care exista probleme privind integritatea coletelor (lovituri mecanice de orice natura, taieturi) la receptionarea acestora trebuie intocmit un proces verbal privind aspectele constatate si reclamate de client pentru a putea solicita potentialele despagubiri societatii de curierat.
 14. Conditiile de garantie sunt parte integranta a documentelor de vanzare - cumparare prin semnarea facturii fiscale sau plasarea unei comenzi online beneficiarul declara ca a luat la cunostiinta prevederile acestor documente.
 Boxa activa SLK10A-BT/EP cu slot USB, Bluetooth, Telecomanda si Karaoke

Antena DVB-T Exterior cu Amplificator Incorporat ANTV0574

Cablu Electric Litat 2 Fire Rotund Negru MYYM 2x0.5mmp Cupru PUR CAB050RBLK - la Rola 100m

Stecher cu Impamantare Alb cu Iesire Cablu pe Lateral DO-16/SAL

Burghiu 4.5mm HSS 135* Dublu pentru Metal - Proline 78645

Disc Abraziv Lamelar 125mm Gr. 80 Proline 44813

Burghiu 24 x 400mm SDS Plus pentru Beton, Granit - Proline 92440

Rezistente  5W-4.7K - set 10 bucati

Cheie Tubulara Indoita 12mm Mega 34912

Lampa Service cu COB-LED si cu Cap Rabatabil 18637/GB

Buton pentru Potentiometru Rotativ cu Ax 6.0mm Striat METAL19ARG 19x17mm - Argintiu

Amplificator Auto pe 1 Canal Hurricane V-Type 1902/1 39610/GB

BF914

Tub Termocontractabil 51mm contractie 2:1 Albastru 1m

Trusa  5 Burghie pentru Lemn, cu Varf de Centrare - Mega 26205

IR2112

Cablu Electric Flexibil Inalta Tensiune 20KV 1.3mmp Izolatie PVC Galben pentru Gard Electric si Aprindere Centrala Termica - la Rola 10m

ANPC - www.anpc.gov.ro

© TOR 2010-2022
Data ultimei modificări: 06.12.2022